Bänkbelysning LED kök, Malmö

Bänkbelysning LED i malmö från hide a lite

Bänkbelysning LED kök, Malmö

I Malmö har vi utfört en bänkbelysningsuppgradering i ett kök, där vi ersatte den äldre belysningen med en toppmodern LED-list från Hide-a-lite. Den nya bänkbelysningen, med namnet Shelf Line, erbjuder inte bara energieffektivitet utan även en jämn och elegant ljusåtergivning.

Ingen extern drivdon

En betydande fördel med Shelf Line är att den drivs med 230V, vilket innebär att den inte behöver något extern drivdon. Denna egenskap gör den till ett smidigt och kostnadseffektivt alternativ för köksbelysning LED.

Så om du letar efter bänkbelysning till ditt kök i Malmö, är Shelf Line från Hide-a-lite det perfekta valet. Med sin energieffektivitet och stilfulla ljusåtergivning kommer den att förvandla ditt köks utseende och funktionalitet.

Hur många lumen rekommenderas för bänkbelysning till kök?

Vi föreslår en belysningsnivå på 1000 till 2000 lumen per kvadratmeter. Dessutom erbjuder vi dimmbar belysning, vilket ger dig möjlighet att anpassa ljusstyrkan i ditt kök efter dina egna preferenser.

Kontakta oss idag för att uppgradera din bänkbelysning till detta moderna och praktiska alternativ. Vi byter ut din gamla armatur mot en toppmodern bänkbelysning LED! 

Se fler installationer av belysning här.

Bänkbelysning LED, liknande installationer:

Bänkbelysning LED Staffanstorp

Bänkbelysning LED Malmö

Bänkbelysning LED Malmö

Bänkbelysning kök, före och efter:

Före bytet till modernare spottar

Efter byte till spottar från Designlight

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av våran webb. Genom fortsatt surfande av den här webbplatsen godkänner du vårt användande av cookies.