Laddbox Vellinge

Laddbox Vellinge installation uppfart laddare elbil Coulomb EL

Laddbox Vellinge

Idag installerade vi en ny laddbox i Vellinge från PhaseBox på en mindre uppfart. Trots utmaningar med begränsat utrymme löste vi problemet tack vare laddboxens slimmade design.

Denna typ av laddbox är specifikt utformad för platser där utrymmet är begränsat och har redan blivit en omtyckt lösning för många bilägare i Vellinge.

Dessa boxar är kända för sin hållbarhet och låga driftskostnader. De kräver minimalt underhåll och är en kostnadseffektiv investering på lång sikt. Det är dessutom miljövänligt tack vare mindre utsläpp!

Laddboxens smarta system möjliggör fjärrövervakning och styrning av laddningsprocessen, vilket innebär att användarna kan ha full kontroll via mobilen.

Detta är den ultimata lösningen för laddning av elbilar och laddhybrider. Detta är inte vår första installation av laddbox i Vellinge, se nedan för fler exepmel och referenser.

Laddbox Vellinge – Kontakta oss redan idag för konsultation!

Installationer likt denna laddbox Vellinge:

CTEK Chargestorm Connected 2

GARO GLB

PhaseBox One med laddstolpe

Se alla våra installationer av laddare till elbilar här.

Laddbox med lastbalansering

Vi rekommenderar lastbalanseringen vid installation av laddbox. Då kan man använda sina hushållsapparater som vanligt utan att huvudsäkringar löser ut när laddning av bilen är aktiv.

Vad är fördelen?

Det går att ladda smartare, säkrare och snabbare beroende på hemmets totala kapacitet.

Några av våra vanligaste varumärke vid installation av laddbox Vellinge:

Våra elektriker som hjälper dig med laddbox Vellinge.

Letar efter en pålitlig och praktisk laddningslösning för din elbil eller laddhybrid? Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig med installation av laddbox i Vellinge! Vårt mål är att göra det enkelt och bekvämt för dig att äga och använda en elbil eller laddhybrid. Om du har några frågor eller vill veta mer om våra laddboxtjänster, tveka inte att kontakta oss. Vi är dedikerade till att göra din övergång till elektrisk körning så smidig och fördelaktig som möjligt.

Tobias

Kim

Kontakta oss!

Vad säger våra kunder om Coulomb EL?

Vi är ett växande företag med ett rykte om oklanderlig kvalitet och exceptionell kundservice. Läs våra recensioner för att se vad våra kunder säger om oss.

Mona Wirje
Mona Wirje
17. April, 2024.
Mycket bra! Väl utfört arbete!
Theo Katsaros
Theo Katsaros
9. November, 2023.
Amazing work!!! Super professional!!
Claudia Lindwall
Claudia Lindwall
27. Oktober, 2023.
Mycket nöjd med lösningen för ny belysning i köket efter renoveringen.
Viktor Ottosson
Viktor Ottosson
9. Oktober, 2023.
Christina Cedergren
Christina Cedergren
13. Mars, 2023.
Tobias har idag hjälpt mig hos min Mamma med uppsättning av takarmatur och ny strömbrytare. Mycket bra bemötande, bra råd och väl utfört arbete.
Jesper Brantvik
Jesper Brantvik
24. November, 2022.
Fixade lamporna i taket, proffsigt och snabbt. 👍🏼

Laddbox Vellinge? Vi hjälper dig!

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av våran webb. Genom fortsatt surfande av den här webbplatsen godkänner du vårt användande av cookies.