Behöver du en laddbox Höllviken?

Med en laddbox i ditt hem eller på din fastighet har du friheten att ladda din elbil när det passar dig bäst, utan att behöva leta efter offentliga laddstationer eller oroa dig för laddningstider.

Vi specialiserar oss på laddbox Höllviken och närliggande områden, både för hem och företag. Vare sig du behöver en enkel väggmonterad laddare eller fristående laddstolpe, så hjälper vi dig med den bästa lösningen.

Vi har redan installerat ett stort antal laddboxar i Höllviken och även utfört en stor mängd andra el-arbeten i området.

Vanligaste varumärken vid installation av laddbox Höllviken:

Vi garanterar enbart högsta kvalitet när det kommer till utrustning och material. Detta säkerställer att din laddbox är både säker och pålitlig samtidigt som den presterar effektivt.

phasebox-logo-laddbox-malmö-coulomb-el

Phasebox

garo-logo-laddbox-malmö-coulomb-el

GARO

zaptec-logo-laddbox-malmö-coulomb-el

Zaptec

Laddbox med lastbalansering

För att säkerställa att dina hushållsapparater fungerar smidigt samtidigt som din elbil laddar, rekommenderar vi att du överväger lastbalansering vid installationen av din laddbox. Detta minskar risken för att dina huvudsäkringar löser ut under laddning av bilen.

Vad är fördelen?

Beroende på den samlade kapaciteten i ditt hem kan du uppnå smartare, säkrare och snabbare laddning.

Lastbalansering är väldigt vanligt vid installation av laddbox Höllviken.

Laddbox Zaptec med personskyddsautomat, Höllviken

Våra elektriker som installerar laddbox Höllviken!

Tobias

tobias@coulombel.se
072-159 78 71

Kim

kim@coulombel.se
072-159 78 70

Kontakta oss!

Våra senaste arbete i närheten av Höllviken

Höllviken

Taklampa från Moooi, Höllviken

I Höllviken har en imponerande ny taklampa från Moooi, kallad Heracleum, nyligen installerats. Denna pampiga armatur är utrustad med energieffektiva LED-ljuskällor som skapar ett effektfullt ljusspel i rummet.

Höllviken

”Long John” Taklampa, Höllviken

Vi hade nyligen förmånen att installera den eleganta Long Johnlampan från Rubn i en vacker villa i Höllviken. Ett stort tack till vår samarbetspartner Glashuset för detta uppdrag.

Höllviken

Laddbox Zaptec med personskyddsautomat, Höllviken

Idag installerade vi en Zaptec Go laddbox i Höllviken och kompletterade denna med en personskyddsautomat i elcentralen. Vid installation av laddbox för elfordon krävs rätt skydd. Till denna laddboxinstallation behövs en jordfelsbrytare typ A för att uppfylla aktuella föreskrifter.

Höllviken

Slutmontering, Höllviken

Slutmontering i ett nyligen färdigställt garage till kund i Höllviken. Vi har förberett för två laddboxar samt accesspunkter för bättre täckning till poolområdet.

Vellinge

Laddbox Vellinge

Laddbox Vellinge Idag installerade vi en ny laddbox i Vellinge från PhaseBox på en mindre uppfart. Trots utmaningar med begränsat utrymme löste vi problemet tack vare laddboxens slimmade design. Denna typ av laddbox är specifikt utformad för platser där utrymmet är begränsat och har redan blivit en omtyckt lösning för...

Falsterbo

Ytterbelysning, Falsterbo

I samband med nyproduktion av ett stenhus från @daststenhus installerade vi ytterbelysning från @hidealite. Modellen heter Milo ll och finns med gu10 fattning eller med integrerad LED-ljuskälla. Färgen här är antracit, men finns även i grå eller vitt utförande. 5 års garanti och en nominell livslängd på 100 000 timmar....

Ljunghusen

Takbelysning, Ljunghusen

Installation av takbelysning från Glashuset Inredning & Design Sverige AB till ännu en nöjd kund i Ljunghusen. Lampor från Louis Poulsen, modell PH Artichoke Pendel.

Se alla våra installationer av laddare till elbilar här.

Kategorier: